Veckans lunch

Tisdag till och med fredag kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny

Vecka 49-51

OBS! Nya öppettider från och med 1/10
Se länk

Förrätter

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv, lagrad prästost & hembakat bröd
135:-

Varmrätter

Östarps köttbullar på KRAV-certifierad gris från Källunda Gård med gräddsås och rårörda lingon
135:-

Gravad ASC-certifierad lax med
dillstuvad potatis och hovmästarsås
185:-

Östarps ekologiska äggakaka på ägg från Stora Juleboda med Skånskt varmrökt sidfläsk, rårörda lingon och gräslök
190:-

Smått & Gott

Hjortronparfait med varm sylt och brownie
95:-
¤ ¤ ¤
Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri
20:-

Östarps Gästgivaregård är KRAV-Certifierat med minst 90% KRAV-godkända produkter