Tisdag till och med fredag kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny
Vecka 49-51
OBS! Nya öppettider från och med 1/10
Se länk
Förrätter
Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv, lagrad prästost & hembakat bröd
135:-
Varmrätter
Östarps köttbullar på KRAV-certifierad gris från Källunda Gård med gräddsås och rårörda lingon
135:-
Gravad ASC-certifierad lax med
dillstuvad potatis och hovmästarsås
185:-
Östarps ekologiska äggakaka på ägg från Stora Juleboda med Skånskt varmrökt sidfläsk, rårörda lingon och gräslök
190:-
Smått & Gott
Hjortronparfait med varm sylt och brownie
95:-
¤ ¤ ¤
Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri
20:-
Östarps Gästgivaregård är KRAV-Certifierat med minst 90% KRAV-godkända produkter