Denna Påskbuffé serveras under hela Påsken med senaste ankomst kl.15.00
Vi serverar även en mindre
a la carte-meny se länk
Kökets öppettider under påsk
Långfredag
12.00-18.00 (Köket 12.00-16.00)
Påskafton
12.30-20.00 (Köket 12.30-18.00)
Påskdagen
12.00-18.00 (Köket 12.00-16.00)
Annandag Påsk
12.00-17.00 (Köket 12.00-15.00)
Östarps Påskbuffé
Gräddfil
Hackad rödlök
Matjessill
Löksill
Svens citronsill
Vitlöksgravad sill
Senapsgravad sill
Branteviks sill
Stekt sill
Tomatsill
Ägg
Rödbetssallad
Hembakat bröd
Gravad ASC-lax med hovmästarsås
Varmrökt lax med dillmajonnäs
Rökt jägerkryddad makrill med örtaioli
Varmrökt vildsvinsinnanlår med cornichon och pepparrotsvisp
Rostbiff med remouladsås och torkad lök
Parmesan/örtbakad kycklingfilé med rabarberchutney
Rökt korvar från Tomelilla
Allerum prästost 18 månader
Blå Kornblomst
Brieost
Hemlagad kumminost
Oliver
Östarps tomatmarmelad
Småvarmt
Jansons Frestelse
Köttbullar på Karlsfälts Hampshire
Prinskorv från Tomelilla
Stuvade Hällestachampinjoner
Honungsglacerad lättrökt revbenssida
Rödkål
Gräddsås
Rostade grönsaker
Kokt potatis
Dessert
Östarps ekologiska brylépudding med caramellsås
Chokladmousse Valrhona
Pris per person 445:-