Lunchmeny

Onsdag till och med fredag mellan kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny

Lunchmeny vecka 21

Onsdag till och med fredag serveras följande lunchmeny. Inklusive salladsbuffé och hembakat bröd.

FÖRRÄTTER

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
135:- 
Vit sparris med hollandaisesås och spickeskinka på Olinge utegrisar
145:-

Varmrätter

Majskyckling från Klasaröds Gård med grön Skånsk sparris, rieslingsås och färskpotatis
125:-

Helstekt MSC-certifierad rödspätta med smörstekt gurka och örtsås
185:-

Östarps ekologiska äggakaka på ägg från Stora Juleboda med Skånskt varmrökt sidfläsk,
rårörda lingon och gräslök
195:-

SMÅTT & GOTT

Vaniljglasskupol med färska bär och brownie
95:-

Crème brûlée vanilj
75:-

Schweizertryffel med bärsås
28:-

Önskar ni fira en högtid eller liknande så ring oss gärna
för andra menyförslag
046-802 29