Lunchmeny

Onsdag till och med fredag mellan kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny

Lunchmeny Sommar

Onsdag till och med fredag serveras följande lunchmeny. Inklusive salladsbuffé och hembakat bröd.

 

Förrätter

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
135:- 
Östarps Skagentoast med Kalixlöjrom
155:-

Huvudrätter

Ceasarsallad med KRAV-certifierad Bosarpskyckling
145:-

Skånsk kalops på KRAV-certifierat högrev
och inlagda betor
125:- 

Östarps köttbullar på KRAV-certifierad gris från Källunda Gård med gräddsås och rårörda lingon
155:-

Hemrökt ASC-certifierad lax med örtsås och ljummen potatissallad smaksatt med senap, honung och crème fraiche
225:-

Östarps ekologiska äggakaka på Julebodaägg med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
195:-

Grillad Skånsk Entrecôte med aromsmör smaksatt med soltorkad tomat och örter, sommarprimörer, rödvinssky och friterad potatis
285:-

Ekologisk salladsbuffé med hembakat bröd och smör ingår i samtliga varmrätter
Endast salladsbuffé 65:-

Smått & Gott

Vaniljglasskupol med brownie
och färska bär från Eriksgården
95:-

Crème brûlée vanilj
75:-

Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri i Sjöbo
15:-

Schweizertryffel med bärsås
28:-

SKÅNEMENYN

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd

Östarps ekologiska äggakaka på Julebodaägg med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
Två rätter 295:-

Söndagsmenyn

Östarps Skagentoast med Kalix löjrom

Grillad Skånsk Entrecôte med aromsmör smaksatt med soltorkad tomat och örter, sommarprimörer, rödvinssky och friterad potatis

Jordgubbsparfait med knäckflarn och färska bär från Eriksgården
Tre rätter 485:-

Önskar ni fira en högtid eller liknande så ring oss gärna
för andra menyförslag
046-802 29