Lunchmeny

Onsdag t.o.m fredag mellan kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny

Lunchmeny
Vecka 47

Onsdag t.o.m fredag serveras följande lunchmeny.

Förrätter

Två sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
145:-

Soppa på KRAV-certifierade champinjoner från Hällesta med örtcrème & frasiga ostpinnar
145:-

Varmrätter

Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon
135:-

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
198:-

Grillad hängmörad ryggbiff med rostade grönsaker, choronsås och glacerad potatis
265:-

Ekologisk salladsbuffé med hembakat bröd och smör ingår i samtliga varmrätter
Endast salladsbuffé 65:-

Smått & Gott

Östarps äpplekaka med vaniljsås
110:-

Spettkaka från Eriksgårdens spettkaksbageri i Sjöbo
20:-

Saras fantastiska chokladkaka med bärsås och lättvispad grädde
55:-

Blandade Valrhona-tryfflar
18:-/st

SKÅNEMENYN

Två sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
Två rätter 315:-

AFFÄRSMENYN

Soppa på KRAV-certifierade champinjoner från Hällesta med örtcrème & frasiga ostpinnar

Grillad hängmörad ryggbiff med rostade grönsaker, choronsås och glacerad potatis

Tryffel från Valrhona

Tre rätter 395:-