Lunchmeny

Onsdag till och med fredag mellan kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny

Lunchmeny Vecka 38

Onsdag till och med fredag serveras följande lunchmeny. Inklusive salladsbuffé och hembakat bröd.

Förrätter

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
135:- 
Östarps Skagentoast med Kalixlöjrom
155:-

Varmrätter

Stekt rimmat fläsk med löksås
125:-

Hickoryrökt ASC-lax med örtaioli, picklad rödlök, säsongens grönsaker & dillslungad färskpotatis
225:-

Östarps ekologiska äggakaka på Julebodaägg med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
195:-

Rosastekt Skånsk dovhjortsytterfilé med kantareller, rosmaringräddsås, svartvinbärschutney och potatisbakelse smaksatt med Västerbottenost
335:-

Ekologisk salladsbuffé med hembakat bröd och smör ingår i samtliga varmrätter
Endast salladsbuffé 65:-

Smått & Gott

Vaniljglasskupol med varm hjortronsylt och brownie
95:-

Crème brûlée hallon
75:-

Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri i Sjöbo
15:-

Schweizertryffel med bärsås
28:-

SKÅNEMENYN

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd

Östarps ekologiska äggakaka på Julebodaägg med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
Två rätter 295:-

Östarpsmenyn

Östarps Skagentoast med Kalix löjrom

Rosastekt Skånsk dovhjortsytterfilé med kantareller, rosmaringräddsås, svartvinbärschutney och potatisbakelse smaksatt med Västerbottenost

Crème brûlée hallon

Tre rätter 495:-

Önskar ni fira en högtid eller liknande så ring oss gärna
för andra menyförslag
046-802 29