Lunchmeny

Onsdag t.o.m fredag mellan kl.11.30-14.30 serveras följande ekologiska lunchmeny

Lunchmeny
Vecka 43

Onsdag t.o.m fredag serveras följande lunchmeny.
Se helgens meny Helgmeny

Förrätter

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
145:-

Östarps Skagentoast med Kalixlöjrom
155:-

Varmrätter

Schnitzel på ekologisk Skånsk kycklingfilé med rödvinssås och friterad potatis med parmesanost
135:-

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
198:-

Hemrökt regnbågslax med piklad rödlök, örtaioli och dillslungad färskpotatis
255:-

Grillad hängmörad ryggbiff med rostade grönsaker, choronsås och glacerad potatis
265:-

Ekologisk salladsbuffé med hembakat bröd och smör ingår i samtliga varmrätter
Endast salladsbuffé 65:-

Smått & Gott

Hemlagad vaniljglasskupol med brownie och rårörda bär
95:-

Spettkaka från Eriksgårdens spettkaksbageri i Sjöbo
20:-

Saras fantastiska chokladkaka med bärsås och lättvispad grädde
55:-

Hemlagade tryfflar
22:-/st

SKÅNEMENYN

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
Två rätter 315:-

AFFÄRSMENYN

Östarps Skagentoast med Kalixlöjrom

Grillad hängmörad ryggbiff med rostade grönsaker, choronsås och glacerad potatis

Hemlagad tryffel med bärsås

Tre rätter 395:-