Helgmeny

På helgerna erbjuder vi följande meny

Helgmeny

Menyn kan även fås som take away på lördagar och söndagar
Beställ senast dagen innan kl.15.00

Förrätter

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
145:-

Östarps Skagentoast med Kalixlöjrom
165:-

Hummersoppa med halstrad pilgrimsmussla och parmesanostpinnar
145:-

Varmrätter

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon och gräslök
198:-

Hemrökt regnbågslax med örtaioli,
picklad rödlök & dillslungad färskpotatis
255:-

Rosastekt Skånsk dovhjortsytterfilé med rostade grönsaker, rosmaringräddsås och potatisbakelse
335:-

Smått & Gott

Hemlagad vaniljglasskupol med bärsås & brownie
95:-

Spettkaka från Eriksgårdens spettkaksbageri i Sjöbo
20:-

Saras fantastiska chokladkaka med bärsås och lättvispad grädde
55:-

Hemlagade tryfflar
22:-/st

SKÅNEMENYN

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
Två rätter 315:-

Östarpsmenyn

Hummersoppa med halstrad pilgrimsmussla och parmesanostpinnar

Rosastekt Skånsk dovhjortsytterfilé med rostade grönsaker, rosmaringräddsås och potatisbakelse

Hemlagad tryffel med bärsås

Tre rätter 485:-

Present att ta med

Spettkakstopp från Eriksgårdens
spettkaksbageri i Sjöbo
100:-