Veckans lunch

Vecka 42

 

OBS! Nya öppettider från och med 1/10

Se länk


Onsdag till och med fredag kl.11.30-14.30

Serveras följande ekologiska lunchmeny inklusive 

salladsbuffé, hembakat bröd och smör

 

Förrätter

 

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla,

lagrad prästost & hembakat bröd

135:-

 

Östarps Skagentoast med löjrom

 145:-


Varmrätter

 

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

 115:-

 

Östarps ekologiska äggakaka på ägg från Stora Juleboda med Skånskt varmrökt sidfläsk, rårörda lingon och gräslök

190:-


Hemrökt ASC-certifierad lax med örtsås, picklad rödlök och dillslungad färskpotatis

195:-

 

Skånsk KRAV-certifierad oxfilé med säsongens tillbehör, örtbakad tomat, murkelsås och glacerad färskpotatis

315:-

 

 

Smått & Gott

 

Hjortronparfait med brownie och färska bär  

 95:-

¤ ¤ ¤

Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri

20:-

¤ ¤ ¤

Mjölkchokladtryffel på Valrhonachoklad med
rostad mandel och bärsås
20:-

 

 

Skånemenyn

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, 

lagrad prästost & hembakat bröd

 

 

Östarps ekologiska äggakaka på ägg från Stora Juleboda med Skånskt varmrökt sidfläsk, rårörda lingon och gräslök

 

Två rätter 295:-

 

 

Östarpsmenyn

Östarps Skagentoast med löjrom från Bottenviken

 

Skånsk KRAV-certifierad oxfilé med säsongens tillbehör, örtbakad tomat, murkelsås och glacerad färskpotatis

 

Hjortronparfait med brownie och färska bär

Tre rätter 495:-

 

 

Östarps Gästgivaregård är KRAV-Certifierat

med minst 90% KRAV-godkända produkter


 


 


 

 


 

Östarps Gästgivaregård | 275 63 Blentarp | Tel 046-802 29
In english