Veckans lunch

Vecka 16


Tisdag t.o.m fredag kl.11.30-15.00

Serveras följande ekologiska lunchmeny inklusive 

salladsbuffé,hembakat bröd och smör

 

 

Förrätter

 

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla,

lagrad prästost & hembakat bröd

135:-

 

Östarps Skagentoast med löjrom

 145:-


Varmrätter

 

Stekt MSC-certifierad torskfilé med Östarps remouladsås

  115:-

 

Roulader på KRAV-certifierat Skånskt nötinnanlår med pressgurka och gräddsås

145:-


Himmarögad ekologisk laxfilé med ramslöksaioli och 

dillslungad potatis

185:-

 

Wienerschnitzel på KRAV-certifierat kalvinnanlår från familjen Larsson i Långaröd med klassiska tillbehör

195:-


Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda ekologiska lingon och gräslök

189:-

 

Skånsk kalvryggbiff med rostade grönsaker, Hällestachampinjoner, choronsås och glacerad potatis

295:-

 

 

Smått & Gott

 

Vaniljglasskupol bärsås och brownie 

 95:-

¤ ¤ ¤

Crème brûlée

75:-

¤ ¤ ¤

Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri

20:-

¤ ¤ ¤

Hemlagad tryffel
18:-

 

 

Skånemenyn

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, 

lagrad prästost & hembakat bröd

 

 

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, 

rårörda lingon & gräslök

 

Två rätter 295:-

 

 

Östarpsmenyn

Östarps Skagentoast med löjrom

 

Skånsk kalvryggbiff med rostade grönsaker, Hällestachampinjoner, choronsås och glacerad potatis

 

Crème brûlée vanilj

 

Tre rätter 475:-

 

 

 

Östarps Gästgivaregård är KRAV-Certifierat

med minst 90% KRAV-godkända produkter


 


 


 

 


 

Östarps Gästgivaregård | 275 63 Blentarp | Tel 046-802 29
In english