Veckans lunch

Vecka 47

 

OBS! Nya öppettider från och med 1/10

Se länk


Onsdag till och med fredag kl.11.30-14.30

Serveras följande ekologiska lunchmeny inklusive 

salladsbuffé, hembakat bröd och smör

 

Förrätter

 

Stekt inlagd sill på kavring med syrad grädde och rödlök

115:-


Varmrätter

 

Kokt kalv i dillsås

 125:-

 

Östarps ekologiska äggakaka på ägg från Stora Juleboda med Skånskt varmrökt sidfläsk, rårörda lingon och gräslök

190:-


Biffstek på Skånsk Angus med stekt lök och rödvinssås

195:-

 

 

Smått & Gott

 

Hjortronparfait med brownie och färska bär  

 95:-

¤ ¤ ¤

Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri

20:-

¤ ¤ ¤

Mjölkchokladtryffel på Valrhonachoklad med
rostad mandel
20:-

 

 

Östarps Gästgivaregård är KRAV-Certifierat

med minst 90% KRAV-godkända produkter


 


 


 

 


 

Östarps Gästgivaregård | 275 63 Blentarp | Tel 046-802 29
In english