Förrätter

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
135:-  
Östarps Skagentoast med löjrom
145:-  
Vit sparris med hollandaisesås och spickeskinka på Olinge utegris
125:-  

Varmrätter

Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
189:-  
Stekt torskrygg med rostade betor, riven pepparrot och brynt smör
245:-  
Skånsk kalvryggbiff med vårens primörer, Hällestachampinjoner, choronsås och glacerad färskpotatis
295:-  

Smått & Gott

Jordgubbsparfait med brownie och färska bär från Eriksgården
95:-  
Crème brûlée vanilj
75:-  
Spettkaka från Vollmers spettkaksbageri
20:-  
Hemlagad tryffel
18:-  
6.jpg

Skånemenyn

Tre sorters sill med ägg, rökt leverkorv från Tomelilla, lagrad prästost & hembakat bröd
   
Östarps ekologiska äggakaka med varmrökt Skånskt sidfläsk, rårörda lingon & gräslök
   
Två rätter 295:-
   
7.jpg

Östarpsmenyn

Östarps Skagentoast med löjrom
   
Skånsk kalvryggbiff med vårens primörer, Hällestachampinjoner, choronsås och glacerad potatis
   
Jordgubbsparfait med brownie och färska bär från Eriksgården
   
Tre rätter 475:-
   

Lördags Special 

Denna meny serveras endast lördagar
   
Vit sparris med hollandaisesås och spickeskinka på Olinge utegris
   
Grillad KRAV-certifierad Entrecôte med soltorkat tomatsmör, rödvinssås och vårens primörer
   
Chokladtryffel på Valrhonachoklad med rostad mandel & bärsås
   
Tre rätter 375:-
   
5.jpg
Östarps Gästgivaregård | 275 63 Blentarp | Tel 046-802 29
In english